אני מת על קייס סטאדיז.
מעבר לעובדה שאני נהנה לכתוב כאלה בעצמי (והבלוג הזה יעיד על כך), אני גם נהנה לצרוך אותם ולגמרי מאמין שאפשר ללמוד מהם המון. תחשבו על זה, כבר יש מישהו שהתמודד בדיוק עם האתגרים שמולם אתם מתמודדים, ולא רק זה, הוא גם מציע לכם פתרון ודרך סלולה ללכת בה.
הוא מציג לכם נתונים קיימים, שיטות פעולה ותוצאות מוכחות, ככה שכל מה שנשאר הוא ליישם! ומניסיון, זה מקל וחוסך כמויות של זמן ומונע אכזבות.
זו הסיבה שאני מחכה לכנס Next Case שיתקיים ב-6 לדצמבר 2017 באולם Lago בראשון לציון.
את הכנס מפיק פבל ישראלסקי מהבלוג AskPavel קידום אתרים כבר שנה רביעית ברציפות ומהשיחה שלי איתו הבנתי שמדי שנה הרמה והירידה לפרטים רק עולה (בעקבות פידבקים של משתתפים מהכנסים הקודמים, השנה יהיה דגש על Growth Hacking ו-Marketing Automation).
למי שעדיין לא מכיר את הכנס, מדובר במבנה ייחודי לעומת שאר הכנסים בארץ:
הכנס מורכב כולו ממקרי בוחן שבוודאות ידברו לכל מי שמתעסק ומתעניין בשיווק דיגיטלי. ואם אתם פה, אני מניח שאתם כאלה (: אז בפוסט הזה אני הולך לספר לכם על 4 הרצאות שמעניינות אותי באופן אישי ואולי יעניינו גם אתכם.
אלה מקרי בוחן שאפשר ללמוד מהם איך לעשות טוב יותר את הדברים שאנחנו עושים ואני מאמין שהן יספקו ערך משמעותי.
סמנו לעצכם:
1. איך עזרנו להחדיר מוצר חדש לשוק האמריקאי תוך שנה באמצעות מערך שיווקי אוטומטי / רון רבינוביץ'

אז ספרתי לכם על האתגר שלקחתי על עצמי – לבנות, להשיק ולמכור קורס דיגיטלי ב30 ימים. כן, נכון, שאיחרתי ב-10 ימים, אבל הי, בסופו של דבר זה קרה. הקורס נבנה וצולם והמטרה הבאה היא להפיץ אותו ולהגדיל את הביקוש לו, גם בחו”ל.
אז יצא שזה רלוונטי לי מאד – אני גם מתמודד עם השקה של מוצר חדש, גם רוצה לפנות לקהלים זרים ואני בהחלט מחפש דרכים לייעל את השיווק שלו.
על מה הקייס סטאדי?
חברת סטארט-אפ שמבקשת לפנות לשוק האמריקאי עם מוצר חדש, למקסם המרות ולייעל את תהליכי העבודה. האתגרים שבדרך:
- תקציב מוגבל
- לוח זמנים צפוף
- כוח אדם מצומצם
את מי זה יעניין?
כל יזם מתחיל עם משאבים מוגבלים שמחפש דרך לפרוץ עם המוצר.
איך זה יועיל לנו?
אם אתם כמוני, אתם בטח מחפשים פתרונות פשוטים ומוכחים לשיפור המערך השיווקי שלכם. אתם בטח מוצאים משמעות ושואבים השראה מצעדים פורצי דרך שמביאים איתם תובנות ותוצאות. אני אהיה שם כדי לשמוע איך מקדמים מוצר חדש ואיך עושים שימוש בדואר האלקטרוני כדי לייעל את התהליך ולחסוך במשאבים. נשמע לי כמו קייס סטאדי שכל איש שיווק יוכל ללמוד ממנו, במיוחד כי האתגרים שלנו לרוב חופפים.
2. איך סקר פשוט הוליד 100,414 לידים, 2 מיליון דולר בתשלומים וכותרות ב- Fortune וב- INC? / ג'וני סטיל

שירים אצבע זה שלא מעניינים אותו לידים, כותרות באתרים מובילים ועוד כמה מזומנים בחשבון הבנק. בדיוק, ככה חשבתי. אין אצבעות בקהל.
כי אין באמת איש שיווק שלא עוברת בו צמרמורת נעימה למשמע המילים האלה, ובצדק. לידים הם הלחם והחמאה שלנו. זה לא משנה אם אנחנו רוצים להגדיל רשימת תפוצה לבלוג, למכור מוצר או לעודד הרשמה לכנס. המטרה שלנו זהה ולכן גם אני וגם אתם לא יכולים להרשות לעצמינו לפספס את הקייס הזה.
על מה הקייס סטאדי?
חברת Payoneer מוכרת בעיקר כספקית תשלומים המקשרת בין פרילנסרים או עסקים קטנים ובין הלקוחות שלהם הפזורים ברחבי העולם. למעשה זו אחת מהחברות המובילות בעולם עם גיוסים של עשרות מליוני דולרים ושווי מוערך של מעל מיליארד דולר, החברה מעסיקה מאות עובדים ומשקיעים המון בשיווק דיגיטלי, זה רק טבעי שחברה מסוג כזה תשקיע המון משאבים בתחום הדיגיטל.
בשלב מסויים החברה רצתה למתג את עצמה מחדש ולבסס את מעמדה כחברה המניעה צמיחה גלובלית. סקר אחד שהפיצה ללקוחות הקיימים הוכיח כמה הדיאלוג איתם מפרה וכמה אפשר להפיק ממנו לטובת מטרות שיווקיות ואיסוף לידים.
את מי זה יעניין?
נראה לי שסיכמנו כבר שאת כולם, לא? (;
ובאמת עכשיו, יש פה הזדמנות נדירה ללמוד ממקרה שמשלב CRM, PPC, רשתות חברתיות, יחסי ציבור ועוד, ככה שכל אחד יוכל למצא את הנישה שלו ולהתחבר. זו הרצאה מקיפה שנוגעת בכל כך הרבה תחומים ומוכיחה (שוב) את מה שכולנו כבר יודעים – התוכן הוא המלך.
איך זה יועיל לנו?
כמה מאיתנו מקפידים על תקשורת עם הקהל שלנו? כמה מאיתנו יודעים מתי לגשת, איך לפנות ומה להגיד? יותר מזה – כמה מאיתנו יודעים לנתב את זה לכדי שיפור ביצועים שיתורגמו למזומנים? הו. זאת הנקודה.
3. איך הגדלנו את כמות הנרשמים ב- 96% והורדנו 70% מהעבודה הידנית שמסביב / דודו צינזר

אוטומציה בתהליכי שיווק היא סוג של חלום. המון אנשים מדברים על זה, אבל מעט מאוד מצליחים ליישם. פעם אוטומציה בשיווק הייתה שמורה לארגוני ענק עם מערכות יקרות ותהליכים מסובכים מאוד.
אבל היום? כל עסק עם חשיבה יצירתית והגישה לכלים הנכונים יכול לחסוך המון כסף וזמן אדם ע”י אוטומציה של תהליכים שחוזרים על עצמם בשיווק. ויותר מזה, לתת תחושת זמינות ומענה מיידי ללקוח הדיגיטלי שרגיל לקבל את מה שהוא רוצה כאן ועכשיו.
אני עוקב אחרי הפעילות של דודו כבר תקופה ויהיה ממש מעניין לקבל הצצה לצורת החשיבה שהוא מכניס לעסקים שהוא עובד איתם.
על מה הקייס סטאדי?
מעשה בלקוח שמקיים כמות רבה של סדנאות פרונטליות והיה מעוניין להכפיל הן את כמות הסדנאות והן את כמות הלקוחות. הכל טוב ויפה, חוץ מהקטע הזה שהוא בן אנוש עם זמן מוגבל וכדי שהוא לא יקרוס, הוא צריך לנהל את כל העניינים בצורה חכמה, יעילה ואוטומטית יותר. בשורה תחתונה – הסיפור הזה בא ללמד איך אפשר לחסוך בעבודה ידנית, להעביר לאוטומט את מה שאפשר להעביר לאוטומט וכך לפנות זמן להגדלת המכירות ולדברים החשובים באמת.
את מי זה יעניין?
- כל מי שמרגיש שהוא בסך הכל בנאדם אחד עם יותר מדי דברים על הראש.
- כל מי שמעדיף לעודד את הלקוחות שלו לפעול בצורה עצמאית.
- כל מי שרוצה להפחית את העבודה השחורה כדי להתמקד בגיוס לידים חדשים.
- כל מי שמעוניין לחסוך במשאבים ולשמר לקוחות קיימים.
איך זה יועיל לנו?
המקרה הזה ילמד אותנו לא רק איך לטפל בלידים, אלא גם איך לטפל בלקוחות קיימים. לצד תהליכי ההתייעלות והחסכון במשאבים, אנחנו רוצים גם ליצור חווית לקוח מעולה ויציבה שתשאיר אותו אתנו לאורך זמן. ואז, כשנדע איך לשמור ולתחזק את הקיים, נוכל להתפנות לטיפול בלידים ולגיוס לקוחות חדשים. ככה עובדים חכם ורווחי ואני רוצה להיות שם ולשמוע על זה.
4. איך הכפלנו את כמות הרשימות, המכירות והשימוש במוצר על ידי שימוש בטריגרים רגשיים / טליה וולף

נכון שהייתם רוצים לדעת איך הלקוחות הפוטנציאלים שלכם חושבים, מה הם בדיוק מחפשים ומה יגרום להם להמיר? אני לגמרי אתכם ומשוכנע שכמו לי, גם לכם העניין הזה מוכר מקרוב.
כדי לענות על השאלות האלה חשוב להכיר את פסיכולוגיית המשתמשים ולעשות שימוש בטריגרים רגשיים (הנה דוגמא ל-3 מהבלוג של טליה). מסתבר שאנחנו לא כל כך שונים זה מזה כמו שאנחנו אוהבים לחשוב ויש דברים שפשוט מפעילים אצל כולנו דחף לבצע או לא לבצע פעולה מסויימת. ואני סקרן לגלות מה הם הדברים האלה.
על מה הקייס סטאדי?
על זה ממש. הקייס הזה ילמד איך בארבעה שלבים אפשר להיכנס לראש הלקוח והוא יציג איך חקר רגשות, תשוקות וצרכי משתמשים יכול להכפיל הכנסות.
את מי זה יעניין?
כל בעל אתר שמעוניין לשפר יחס המרה ולמקסם ביצועים. כל איש שיווק שרוצה לדעת אילו שינויים צריך לבצע באתר הלקוח כדי להביא לו יותר תועלת. וגם כל מי שרוצה להבין טוב יותר את המשתמש כדי לדעת איך לנתב אותו לביצוע הפעולה הרצויה.
איך זה יועיל לנו?
לדעת איזה עיצוב או איזה צבע יכולים להגדיל הכנסות זה ידע ששווה כסף. לדעת איפה למקם את הכפתור באתר ומה לכתוב עליו כדי לעודד יותר קליקים זה ידע ששווה כסף. לדעת איך התת מודע שלנו עובד ומה מפעיל אותנו זה ידע שווה כסף. בקיצור, פסיכולוגיית משתמשים שווה הרבה כסף.
וזהו. אני אמנם שמתי עין על הקייסים האלה, אבל יש בכנס עוד המון הרצאות שיכולות לעניין אתכם, כנסו לכאן כדי לראות את התכנית המלאה ואם תחליטו להרשם, עשו זאת באמצעות קופון שהשגתי לקוראי הבלוג ויקנה 15% לכל למי שירשם עם הקוד.
קוד הקופון שלכם הוא: yazamnik15
אז אני אהיה שם.
בואו להגיד לי שלום וספרו לי אילו הרצאות משכו את תשומת לבכם, כי אני עוד מתלבט לגבי כמה (;